Կանաչի, որը 86%-ով սպանում է թոքերի քաղցկեղի բջիջները
ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆԹոքերի քաղցկեղն ամբողջ աշխարհում մահացության դեպքերի հիմնական պատճառն է: Ըստ վերջերս արված հետազոտության՝ մաղադանոսն ի վիճակի է բուժել այս հիվանդությունը, քանի որ այն մի շարք բնական տարրեր է պարունակում: Բաղադրիչներից մեկն ապիգենինն է, որը, ըստ որոշ հետազոտությունների ու healthyfoodhouse.com-ի՝ 86%-ով կարող է սպանել քաղցկեղի բջիջները:
Այս տարրն առկա է նաև մի շարք այլ բանջարեղենների և այլ մթերքների բաղադրության մեջ, օրինակ՝ արտիշոկ, սոխ, նարինջ, նեխուր, օրեգանո, կորիանդր, երիցուկի թեյ ու կարմիր գինի, սակայն այս բոլորից ամենաուժեղը մաղադանոսն է:
Այդ իսկ պատճառով, աշխատեք օրվա ընթացքում շատ մաղադանոս ուտել: Բացի այդ, կարող եք մաղադանոսի թեյ պատրաստել և վայելել օրվա ընթացքում:
Մաղադանոսի թեյ
15գ մաղադանոսի արմատներ
200մլ եռացրած ջուր
Մաղադանոսի արմատները մանր կտրատեք և վրան եռացրած ջուր լցրեք: Թողեք խառնուրդը եռա 5 րոպե: Ապա ծածկեք այն և թողեք մնա այդպես 15 րոպե, վերջում քամեք խառնուրդը:
Մաղադանոսի բոլոր օգտակար հատկանիշները ստանալու համար՝ օրական 3 բաժակ խմեք այս թեյից:
Ծանուցում. Սիրելի ընթերցող, մի մոռացիր, որ յուրաքանչյուր օրգանիզմ յուրովի կարող է արձագանքել այս կամ այն դեղամիջոցին: Ինչը օգտակար է մեկին, կարող է հակացուցված լինել մյուսին: Այդ պատճառով մինչ դրանք գործածելը, ճիշտ կլինի խորհրդակցել բժշկի հետ: