ՔԱՂԱՔԱԿԱՆՈՒԹՅՈՒՆ ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹ ՍՊՈՐՏ ՄԱՄՈՒԼԻ ՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՖՈՏՈ ՎԻԴԵՈ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ ԻՐԱՎՈՒՆՔ


Մեզ արդեն վաղուց խաբում են… գաղտնիքը բացահայտված է. քաղցկեղը հիվանդություն չէ, այլ շատ եկամտաբեր բիզնես

ՎԻԴԵՈ

Այսօր մեր նպատակն է Ձեզ համոզել, որ քաղցկեղ հիվանդություն գոյություն չունի, քանի որ դա միայն վիտամին B17­ի (ամիգդալին) պակաս է:

Նախկինում շատ մարդիկ մահանում էին ցինգայից, և ինչպես ավելի ուշ պարզվեց՝ դա իսկական հիվանդություն չէ, այլ միայն վիտամին С­ի պակաս: Մենք կարծում ենք, որ սա նույն դեպքն է:

Քաղցկեղային ինդուստրիան հսկայական բիզնես է, ամեն տարի միլիարդավոր դոլարներ են վաստակում: Սակյան երբ մենք դիտարկում ենք փաստը, որ բուժումը վաղուց է գտնվել, եզրկացությունը ավելի քան պարզ է՝ քաղցկեղը շատ եկամտաբեր բիզնես է: Այնուամենայնիվ, քաղցկեղը կարելի է կանխել՝ հետևելով այս պարզ խորհուրդներին:

Խուճապի մի մատնվեք, հետազոտվեք և փորձեք պարզել քաղցկեղի տեսակը: Քանի որ քաղցկեղը միայն օրգանիզմում B17­ի վիտամինի պակասն է, պետք է ամեն օր 15­20 ծիրանի կորիզ օգտագործեք՝ այն կանխելու համար:

Ցորենի ծիլերը հզոր հակաքաղցկեղային դեղամիջոց են, որոնք հարուստ են հեղուկ թթվածնով և ամենաուժեղ հակաքաղկցեղային միացությամբ՝ լաեթրիլով: «Աշխարհն առանց քաղցկեղի» գրքի հեղինակ բժիշկ Հարոլդ Ու. Մանները պնդում է, որ լաեթրիլը քաղցկեղը բուժում է ավելի քան 90% դեպքերում:

Ամիգդալին (B17) պարունակում են՝

Մրգերի կորիզները առավել մեծ խտությամբ: Այդ մրգերից են՝ տանձը, խնձորը, ծիրանը, սալորը, դեղձը:

Սերմերը (հատիկները)՝ քնջութը և կտավատի սերմերը: Վարսակի, գարու, շագանակագույն բրնձի, տարեկանի, կորեկի հատիկները: Սովորական լոբազգիները՝ լոբին, ոսպը, եգիպտացորենը (հատիկները), ոլոռը:

Դառը նուշը և հնդկական նուշը: Թութը, հավամրգին, սև թութը, ազնվամորին, ելակը: Դդումը, գարեջրաեփման խմորիըչ, կոշտ բրինձը:

Ահա հեշտ կլանվող B17­ի ամենահարուստ աղբյուրները՝ Ծիրան (միջուկը/կորիզը) Հավամրգի Ելակ Պտուղների սերմերը, որոնցից են՝ բալ, խնձոր, տանձ, դեղձ, սալորաչիր, սալոր Լոբազգիներ Նուշ Ազնվամորի Սորգո Մակադամիա ընկույզ Մոշ Ցորենի ծիլեր Հնդկացորեն Լիմական լոբի Գարի Կեշյու Լոբու ծիլեր Կորեկ Բացի դրանից՝ ձեռքերը և սպասքը լվալիս մենք օգտագործում ենք քիմիական միջոցներ, որոնք ներթափանցում են մեր օրգանիզմ: Դրանք փոխարինեք բնական միջոցներով

Երբեք բանջարեղենը չլվաք սպասք լվալու հեղուկով, քանի որ այն ընկնում է դրանց հյուսվածքների մեջ և չի լվացվում:

Փոխարենը՝ դրանք պարզապես լվացեք ջրով և ջրին քացախ ավելացրեք, ողողեք կամ որոշ ժամանկով դրեք քացախաջրի մեջ:

Դա կօգնի խուսափել այդ մթերքներին ավելացված քիմիական ծանր նյութերի ազդեցությունից:

Առողջ կենսակերպ վարեք, պարբերաբար մարզվեք, կերեք օրգանական, օգտակար մթերքներ, վերահսկեք սթրեսը, և օպտիմալ առողջություն կունենաք:

Historical Dates ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ
Most Popular