Չափազանց խիզախ հայտարարություն՝ այնպես չէ՞։ Կարտոֆիլային պյուրեն աշխարհի ամենասիրելի կերակուրներից մեկն է։ Կշտացնող, համեղ և ունիվերսալ պյուրեն պատվավոր տեղ է զբաղեցնում բազմաթիվ ժողովուրդների խոհանոցում։ Բայց ինչպե՞ս կարող է պատահել, որ այն միշտ սխալ են պատրաստել։
Թայլեր Ֆլորենսը, Food Network ամերիկյան հեռուստաալիքի շեֆ-խոհարարը, վերջերս կիսվեց այս իրոք սենսացիոն բացահայտումով։ Նրա խոսքերով, պյուրեի ճիշտ պատրաստման համար՝ կարտոֆիլը պետք է խաշել կաթի մեջ։
Շարունակությունն՝ այստեղ